Tudnivalók

Gyakran ismételt kérdések

1. Milyen fotóst válasszak?

A legeredményesebb képanyagok, legszebb emlékek elkészüléséhez  sok egyéb összetevőn kívül, szükséges az alany belém vetett bizalma, a kölcsönös együtt rezgés, hasonló értékrend, hasonló stílus. Ezért mindenképp olyan fotóst célszerű választani, akinek tetszik a látásmódja, a mondanivaló, amit képeivel üzen. Mert minden igazán jó képanyag kölcsönös, közös munka eredménye.

2. Árajánlat

 Minél részletesebb, célirányosabb az ajánlatkérés, annál személyre szabottabb maga a csomag, egyedibb az árajánlat. Természetesen vannak előre meghatározott csomagok, de mindig egyeztetünk előre, hogy senkit ne érjen meglepetés, egyéb kifizetendő plusz költség.

3. Vihetem-e a párom, testvérem, gyerekem, anyukám a fotózásra?

Természetesen bárkit hozhatsz, tudok munkát adni bárkinek ! 🙂 Viszont tudd azt, hogy látszódni fog a képeken, ha valaki ott van veled. Ha szexi képeket szeretnél, és a párod jelenléte ezt elősegíti, jó ha Ő is eljön. Ha ellenkezőleg, a párod, gyereked, barátnőd előtt nem tudsz szexi lenni, vagy folyton a gyerekre fogsz figyelni a kamera helyett inkább gyere egyedül, vagy mással.

4. Mennyi időt vesz igénybe a fotózás?

Függ a választott csomagtól, témától, átöltözések számától…stb. Ha a fotózás végén érezzük magunkat a legjobban, nem fogjuk a legjobb pillanatban abbahagyni, mert a minőség a legfontosabb! Ehhez azonban idő kell, ne rohanj, szóljon Rólad ez a pár óra!

5. Milyen formában és mikor kapjuk meg a fotókat?

A mai digitális világban igyekszem megőrizni a fénykép papír hordozón való érétét, ameddig csak tudom, így a csomagokban lévő képeket egyedi, kemény borítású, pici, könnyen hordozható albumban papírképen is átadom, a nagy felbontású digitális képek mellett. Az átadási idő az aktuális töltöttségtől, a választott csomagtól, és a megbeszéltektől függ, de általában 4-12 nap.

6. Hány fotót fogok kapni?

A kiválasztott csomagtól, és a megbeszélt témától függően 3-45 kép között, melyek mindegyike több körben történő leválogatás után, mindegyik kép egyesével, professzionális retusáláson megy keresztül.

7. Felelősségvállalás

Betartom a szóbeli és írásbeli kötöttségeket, és csak az engedélyezett képeket publikálom az előre egyeztetett helyeken, formában.

8. Mehetünk-e egyszerre többen egy fotózásra?

Nem vagyunk semmi jónak az elrontói! Viszont: minél többen vagytok, annál többfelé oszlik a figyelem, annyiszor több a munka, és a ráfordított idő is. Amennyiben vita nélküli sorrendet tudunk felállítani, és az idő rá van szánva, működhet a dolog. Ha viszont versengésbe torkollik, egy nagy káosz lesz belőle, ami rontja a végeredményt. Tehát a csapattól függ!

9. Kapok-e nyers képet?

Csak professzionálisan, gondosan utómunkázott, készre készített mű, fotó kerül átadásra, így a feldolgozásra, átadásra nem kerülő nyers képek, megsemmisítésre kerülnek. Nyers kép nem kerül átadásra!

10. Nincs zsákbamacska.

Minden fotózás során mutatom a képeket, bejelölöm a mindkettőnk számára legjobban tetsző fájlokat, és a kész anyag ezekből lesz kiválogatva. A csomag átadásakor figyelembe veszem a kért kritériumokat, és a legelőnyösebb képek kerülnek átadásra.